Home > Over ons
afbeelding Welkom

Over ons

Wij, Erwin en Anita van Gerwen, heten u van harte welkom op onze website!
Al voordat wij gingen samenwonen in 1993 wisten wij al dat we graag een hond in huis zouden hebben. Beide waren we van mening dat het karakter en uiterlijk van een Rottweiler het beste bij ons paste. En zo geschiedde, eind 1993 werd rottweiler pup Kelly onze huisgenoot en stal onze harten. Tijdens de cursussen die wij met haar volgde kwamen we in contact met andere rottweiler liefhebbers en dit werd het begin van onze hobby. In 1995 deed rottweiler pup Esra haar intrede, dit keer een dame met stamboom waarmee we ook shows konden bezoeken. Kelly en Esra konden samen goed overweg en we genoten dan ook erg van hun gezelschap.


Esra kwam van de kennel ‘van de Runderkraal’ en hier maakte we indertijd ook kennis met het ras Bullmastiff. Tijdens deze kennismakingen waren we beide van mening dat er in de toekomst nog een Bullmastiff bij ons zou komen wonen. Dit gebeurde in 2001, Bullmastiff puppy Kos van de Runderkraal kwam ons vergezellen en zijn superkarakter zorgde ervoor doet we ook dit ras in onze harten sloten. Toen we in 2004 meer woon en leefruimte kregen kwam ook de Bullmastiff dame Noa-Princess van de Runderkraal bij ons wonen. Noa groeide uit tot een hele mooie dame en we besloten haar gezondheid officieel te laten onderzoeken. Toen ook dit in orde bleek besloten we in de toekomst een nestje met haar te fokken.

afbeelding van een Rottweiler en Bulmastiff


Omdat we graag alles goed wilde aanpakken en alles officieel en goed doordacht wilde doen hebben we de kennelnaam ‘Hefrings Pride’ van de fokker de heer Van Alfen overgenomen. In 2006 was het zover, ons eerste Hefrings Pride nestje werd geboren. We hebben hier zo van genoten dat we sindsdien regelmatig een nestje fokken met de twee rassen waar wij zo verliefd op zijn geworden, de Rottweiler en Bullmastiff. Onze hobby heeft ons doen besluiten te verhuizen naar een plaatsje net over de Belgische grens, zo hebben wij en onze honden nog meer ruimte om samen te genieten. Als u met ons wil kennismaken,  vragen heeft of wellicht een Bullmastiffpup of Rottweilerpup wilt reserveren, dan kunt u natuurlijk met ons contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

foto van naam Erwin en Anita